Wil jij meelopen met de Zombiewalk Arnhem 2018?

Dus jij loopt mee met de Zombiewalk!

Dat kan. Wat dat kost? NIKS!!! (Maar wat dierenvoer voor het dierenasiel is meer dan welkom) Maar wat moet je dan doen? Zorgen dat je er uitziet als een zombie. Sommige mensen hebben deze uitstraling als een natuurlijke aura om zich heen hangen en anderen moet er een beetje werk voor verzetten. Dit kan op twee manieren.

Manier 1;

Je doet het zelf. je hebt zelf grimeer en kleding en je kunt jezelf grimeren. Kom dan tussen 16:00 en 18:45 naar Willemeen (willemsplein nr 1 6811KA Arnhem) en loop door naar de eerste verdieping. daar zul je tafels en spiegels vinden waar jij je zelf kunt omtoveren tot echte zombie. In deze ruimte kun je jezelf na de Zombiewalk ook weer afsminken.

Manier 2;

Je hebt geen grimeer ervaring of smink. kijk dan bij ons kopje; Grimeurs en zoek een grimeur uit die jou mag omtoveren tot zombie. Neem contact op met deze grimeur en maak een tijd en prijsafspraak. Bedenk dat je voor een redelijk resultaat ongeveer halfuurtje kwijt bent en ongeveer 8 tot 15 euro. Maar dit ligt helemaal aan de grimeur. Wij als Zombiewalk Arnhem organisatie kunnen hier geen uitspraken over doen.