Zombiewalk Arnhem 2016

zweefdrugs

Zaal open: 14:00 uur | Entree: gratis

Sponsorloop Dierenasiel Arnhem
Dierenasiel Arnhem

Het is alweer de zesde editie van de Zombiewalk, waarbij de binnenstad van Arnhem in het teken staat van Halloween. Willemeen is open vanaf 14:00 uur, zodat je je kunt omkleden en schminken om zo helemaal in de huid te kruipen van een zombie. De Zombiewalk begint om 17.00 uur en deelname is gratis!

GRATIS???

JA GRATIS!!

De deelname is GRATIS!, Wij zouden we het heel leuk vinden wanneer je iets van dieren voor zou willen doneren voor het Dieren Asiel Arnhem. Bij de ingang Van Willemeen zal een grote doos staan waar jij je donatie kunt achter laten. GEEN GELD!! maar wel een blikje, doosje of zakje voer voor hond kat, goudvis, kanarie of muilezel. Wij geven dit voer namens jou aan het dierenasiel. Het Dieren asiel zorgt er op haar beurt weer voor dat jouw gift bij het juiste dier terecht komt.

Kun je zelf niet schminken maar wil je wel graag meedoen?

Vanaf 14:00 zijn er grimeurs aanwezig die jou voor een klein bedrag omtoveren in een heuse Zombie. Je kunt contact met ze opnemen via de mail:

codyjanssen99@hotmail.com

Hoe gaat de dag er uit zien?

  • 14:00 Willemeen doet de deuren open. vanaf dan kun je jezelf (laten) grimeren. er zullen tafels, stoelen en spiegels zijn. de bar zal geopend zijn voor simpele drankjes.
  • 16:45 De zombie’s verzamelen zich voor Willemeen
  • 17:00 Start de zombieloop.
  • 19:00 Uiterlijk weer terug bij Willemeen.

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren