Jeeej, kortingen!!

Lieve Zombies en Zombettes wisten dat jullie een kortingsbon kunnen krijgen voor 10% bij Feestartikelenshop.com?

Wat je daarvoor moet doen? Even een mailtje sturen naar Jasper@zombiesquad.nl en dan vragen naar de korting. Jij krijgt dan van ons de speciale kortingsbon opgestuurd.

– De kortingscode werkt overigens alleen in de winkel en dus niet Online.
Tickets zijn vanaf 16sept. verkrijgbaar.

Even een hele late, maar wel interessante mededeling.
We zijn achter de schermen inmiddels allang weer heel druk bezig met de voorbereidingen voor de 2022-editie van onze jaarlijkse wandeling. Zo heb je op de frontpagina van deze site vast al wel de counter gezien die aftelt hoeveel nachtjes slapen het nog is. Daaronder bevinden zich een 7-tal promofilmpjes die vanaf 14 september, iedere week, één voor één ‘vrijkomen’ op YouTube. Deze zullen dan uiteindelijk een kort verhaal vertellen, dus stay tuned!

Ook zoeken we weer grimeurs, maar daar zal zeer spoedig, een oproepje de deur voor uit gaan.

De foto’s!

Beste zombies en ander duister gespuis,

We hebben er bijna een halve maand op moeten wachten (wij ook), maar alle foto’s die we in ons bezit konden krijgen, hebben we online gezet. Check ze hier!
We willen uiteraard alle fotografen bedanken die hun beelden aan ons beschikbaar hebben gesteld. Super!

Op naar 2022!

Zombiewalk 2021 zit er weer op!
En het was weer als van ouds fantastisch! Een legertje van (een kleine) 64 zombies is gister komen opdagen om de straten van Arnhem onveilig te maken en we hebben een hele dikke kruiwagen vol met voer voor de dieren binnengehaald. Helemaal super!
We willen iedereen bedanken die heeft meegelopen, heeft gedoneerd, we willen de grimeurs bedanken en het personeel van de Willemeen uiteraard.

Voor iedereen die foto’s of video’s heeft gemaakt, je kunt deze sturen naar contactzombiesquadnl@gmail.com. Wij zullen er dan voor zorgen dat je je naam onder je eigen fotoserie/video krijgt en dat het beeldmateriaal in kwestie en mooi plekje op de site van Zombiesquad.nl terechtkomt.

Dus laat van je horen! ‍♂️

ZOMBIEWALK ARNHEM 2021

Oh HELL to the YESS!!! 😀
Na een jaar van absentie, gaan we er maar van uit dat we dit jaar EIN-DE-LIJK weer loos kunnen met de organisatie van ons (normaliter) jaarlijkse uitje!
Hou deze pagina en onze facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Net als bij voorgaande jaren kun je een afspraak maken met een van onze grimeurs (van wie we in de komende periode de namen bekend gaan maken) en ook kun je vanaf 16:00 uur al terecht om je in de mooiste of meest rotte versie van jezelf om te (laten) toveren.
De daadwerkelijke loop is zoals altijd vanaf 19:00 uur en we zullen rond de klok van 21:00 uur weer bij het startpunt, de Willemeen, aankomen. 

VERDERE INFO VOLGT ZO SPOEDIG MOGELIJK!!!


::::DISCLAIMERT::::
Het is denk ik niet nodig om erbij te zeggen dat alles uiteraard nog onder voorbehoud is (het ligt allemaal aan de verdere ontwikkelingen rondom Corona), maar zoals het er nú naar uitziet, kunnen we toch wel voorzichtige hoop hebben.

Geen zombiewalk in 2020 in Arnhem!

Lieve Zombettes en Zombies,

De kogel is door het brein. Dit jaar organiseren wij GEEN Zombiewalk 🙁 in Arnhem.
Dit zat er natuurlijk met alle Covid-19 toestanden al een beetje aan te komen. We kunnen er van alles van vinden en er een mening over hebben maar dat gaat ons niet helpen. Het is vooral vervelend voor de dieren in het dierentehuis van Arnhem. Vandaar dat je hier nu ook een doneerlink kunt vinden. Zelf gaan we nog een aantal fabrikanten van dierenvoer aanschrijven om te vragen of er een kleine donatie van voer kan plaatsvinden. Dit jaar dus geen 10de editie van de Arnhemse ZombieWalk. Volgend jaar nieuwe kansen.

Shout Out?….Iemand?

Beste zombiefans en volgers van Zombiesquad.nl.

We hebben deze oproep al eens eerder gedaan, maar dat is alweer een paar jaar geleden en intussen zijn er een hele hoop nieuwe mensen bijgekomen op deze pagina.

Daarom nogmaals dit bericht:
Ben of ken jij een creatieveling, artiest, designer, of whatever, die horror/zombiegerelateerde producten/kunst/werken levert, dan ben je meer dan van harte welkom om dit bij ons kenbaar te maken. Wij zorgen hier dan voor een mooi linkje op Facebook en je krijgt een hele dikke shout out op onze website.

Ook juichen wij het het hardste van iedereen toe, om ons zombiegerelateerde filmpjes/artikelen (via een linkje) door te sturen, voor op onze ZOMBlog op onze site! Uiteraard komt deze dan (ook wederom) mét naamsvermelding op deze beide platformen van Zombiesquad.nl

Cafe Kroon en de zombiewalk Afterparty!

Donderdag 31 okotober Om 14:00 gaan de deuren van Willemeen aan Willemsplein 1 in Arnhem open.

Daar kun je jezelf grimeren of laten grimeren door een van de aanwezige grimeurs.

Om 19:00 start de Zombiewalk door het centrum van Arnhem.

Om 21:00 zijn we klaar.

 

MAAAARRRRRR!!!

 

ER IS EEN SUPER AFTERPARTY en PRIJSUITREIKING BIJ CAFE KROON! in de Hommelstraat

 

Griezels Gezocht!

Zombies en andere griezels gezocht! 
 
Op vrijdag avond 1 november organiseert scouting Arnhem een spooktocht voor Welpen (7-11 jaar) uit Arnhem en omgeving. 
 
De kinderen zullen deze avond een spooktocht lopen door park Presikhaaf, waar ze allerlei enge griezels tegen zullen komen. En hiervoor zoeken wij nog mensen die graag willen helpen om deze spooktocht extra spannend te maken!  
 
1 november 
Park Presikhaaf in Arnhem 
19:00 – 21:00 
 
Voor meer informatie en aanmelding, stuur even een mail naar Bart van de Kastanjegroep via bart@duijnstee.net