Zombie Experiences in Engeland

Waar we vandaag toch weer terechtkwamen, moést toch wel op deze site vermeldt worden! Dit is fantastisch!
Mochten er nog mensen zijn die dit jaar op vakantie gaan in het Verenigd Koninkrijk, dan is dit misschien een leuke optie om als activiteit te ondernemen. Genoeg locaties verspreidt door het hele land en genoeg keuzes uit verschillende experiences.

Ehm….

Eerlijk gezegd hebben we geen idee waar deze commercial van is, maar er zijn zombies te zien…. en dús is het potentieel lees/kijkvoer voor op deze site.

Iemand enig idee wie, wat of waar, betreft dit filmpje?

Spoken van Sonsbeek

Arnhemmer Joris Bolder (33) schreef Spoken van Sonsbeek. Een boek voor jong en oud. Een belangrijk deel van het verhaal zich af in Sonsbeek, maar ook de John Frostbrug, Hoogte 80, het stadscentrum en een aantal Arnhemse wijken vormen het decor voor zijn verhaal. > Lees meer over Joris.

Wordt (je eigen) grimeur!

Learn Makeup Effects!
Ondanks dat deze website (schijnbaar) niet echt bijgehouden lijkt te zijn, sinds 2016 (op de blog na (2020)), zijn er op deze site misschien toch wat handige dingen te vinden, om zelf aan de slag te kunnen.

Why George Romero changed Zombies forever

“Considered the “godfather of zombies,” Romero’s 1968 film The Night of the Living Dead introduced the flesh-eating reanimated corpse to popular culture. But that’s not all he did. More than just a reinvention of a frightening fiend, the Romero zombie’s introduction during a time of great political and cultural unrest in America impacted how it was received—and why we still talk about it.”