Nieuwe bivak uitjes in de maak

Wij zijn druk bezig met het plannen en inrichten van nieuwe bivak uitjes. Je weet wel van die nachten onder de blote hemel, starend in het kampvuur wachtend op zombies.

Knus in je tentje, hangmat of onder een tarp, genieten van het Nederlandse natuur schoon.

In het verleden hebben we de kosten laag kunnen houden (max 50,-) en dit proberen we ook dit jaar weer te realiseren. en das niet veel voor drie dagen en twee nachten even helemaal los van de maatschappij te zijn.

Vragen?? mail even naar Jasper@zombiesquad.nl

Figuranten gezocht (Steampunk)

Mijn Netwerk vraagt om Hulp!

Dus: Help Wanted

Cosplay, clowns, figuranten gezocht! Voor opnames voor een internationale webserie zijn we opzoek naar clownesque of circus gerelateerde figuranten (Liefst eigen kostuum en grime regelen. We hebben wel wat heren kostuums.). Wil je op andere manieren bijdragen is dat uiteraard bespreekbaar! Waar: De Ruine van Teylingen Wanneer: 22 januari (aangeven in de groep). Tijd moet nog worden vastgesteld. We bieden. Een leuke dag, broodjes en koffie. Reiskosten helaas niet bespreekbaar. De opnames zijn bedoeld voor de Webserie Tales of a Broken Reality en wordt geregiseer door Natalie Kruijen. Voor deelname en algemene vragen kan je in de groep terecht. Voor persoonlijke vragen kan je Bonsart Bokel PM’en.

Tales of a Broken Reality