Jeeej, kortingen!!

Lieve Zombies en Zombettes wisten dat jullie een kortingsbon kunnen krijgen voor 10% bij Feestartikelenshop.com?

Wat je daarvoor moet doen? Even een mailtje sturen naar Jasper@zombiesquad.nl en dan vragen naar de korting. Jij krijgt dan van ons de speciale kortingsbon opgestuurd.

– De kortingscode werkt overigens alleen in de winkel en dus niet Online.
Tickets zijn vanaf 16sept. verkrijgbaar.

Even een hele late, maar wel interessante mededeling.
We zijn achter de schermen inmiddels allang weer heel druk bezig met de voorbereidingen voor de 2022-editie van onze jaarlijkse wandeling. Zo heb je op de frontpagina van deze site vast al wel de counter gezien die aftelt hoeveel nachtjes slapen het nog is. Daaronder bevinden zich een 7-tal promofilmpjes die vanaf 14 september, iedere week, één voor één ‘vrijkomen’ op YouTube. Deze zullen dan uiteindelijk een kort verhaal vertellen, dus stay tuned!

Ook zoeken we weer grimeurs, maar daar zal zeer spoedig, een oproepje de deur voor uit gaan.

Zombie Experiences in Engeland

Waar we vandaag toch weer terechtkwamen, moést toch wel op deze site vermeldt worden! Dit is fantastisch!
Mochten er nog mensen zijn die dit jaar op vakantie gaan in het Verenigd Koninkrijk, dan is dit misschien een leuke optie om als activiteit te ondernemen. Genoeg locaties verspreidt door het hele land en genoeg keuzes uit verschillende experiences.

Ehm….

Eerlijk gezegd hebben we geen idee waar deze commercial van is, maar er zijn zombies te zien…. en dús is het potentieel lees/kijkvoer voor op deze site.

Iemand enig idee wie, wat of waar, betreft dit filmpje?

Spoken van Sonsbeek

Arnhemmer Joris Bolder (33) schreef Spoken van Sonsbeek. Een boek voor jong en oud. Een belangrijk deel van het verhaal zich af in Sonsbeek, maar ook de John Frostbrug, Hoogte 80, het stadscentrum en een aantal Arnhemse wijken vormen het decor voor zijn verhaal. > Lees meer over Joris.

De foto’s!

Beste zombies en ander duister gespuis,

We hebben er bijna een halve maand op moeten wachten (wij ook), maar alle foto’s die we in ons bezit konden krijgen, hebben we online gezet. Check ze hier!
We willen uiteraard alle fotografen bedanken die hun beelden aan ons beschikbaar hebben gesteld. Super!

Op naar 2022!

Zombiewalk 2021 zit er weer op!
En het was weer als van ouds fantastisch! Een legertje van (een kleine) 64 zombies is gister komen opdagen om de straten van Arnhem onveilig te maken en we hebben een hele dikke kruiwagen vol met voer voor de dieren binnengehaald. Helemaal super!
We willen iedereen bedanken die heeft meegelopen, heeft gedoneerd, we willen de grimeurs bedanken en het personeel van de Willemeen uiteraard.

Voor iedereen die foto’s of video’s heeft gemaakt, je kunt deze sturen naar contactzombiesquadnl@gmail.com. Wij zullen er dan voor zorgen dat je je naam onder je eigen fotoserie/video krijgt en dat het beeldmateriaal in kwestie en mooi plekje op de site van Zombiesquad.nl terechtkomt.

Dus laat van je horen! ‍♂️